Professionele aanbouw en
afbouw van uw project

DLM Bouw & Stukadoors B.V. zorgt voor een professionele afbouw van uw project. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en maken daarop een plan van aanpak. Geheel naar uw wens kunnen wij de nieuwste technieken op het gebied van afbouw in orde maken. Reageer via ons contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Afbouw voor alle soorten projecten

Wanneer u een nieuw huis heeft gekocht of als uw bestaande woning wel een upgrade kan gebruiken dan zorgt DLM Bouw & Stukadoors B.V. voor een professionele afwerking. Denk bijvoorbeeld aan een strakke afwerking voor uw woonkamer of keuken doormiddel van stucwerk of het inbouwen van spotjes en het leggen van prachtige tegels in de badkamer. Maak een slimme keuze en kies voor een strakke, professionele en totale afbouw door DLM Bouw & Stukadoors B.V. 

Wat andere klanten vinden...

Omdat we graag wat meer ruimte in onze tuin wilden hebben en onze kinderen het huis uit zijn hadden we het idee om de bestaande serre te laten verwijderen en er openslaande deuren voor terug te laten plaatsen. Toen ik contact zocht met DLM kreeg ik binnen een dag al een telefoontje om een afspraak te maken wat zij voor ons konden betekenen. Snelle service en duidelijkheid werden geboden en ook de prijs was heel reëel. Het resultaat mag er zijn en we genieten van mooie zomerdagen in onze tuin!
Daan Nobel
Via deze weg wil ik de mannen van DLM enorm bedanken en een compliment maken voor de aanbouw die zij hebben gerealiseerd. Van begin tot einde was de samenwerking en de communicatie helder en ik kon ze aanspreken op alles wanneer ik twijfels had of het allemaal wel goed ging. Achteraf bleek dat helemaal niet nodig, want er wordt vakwerk afgeleverd! Als ik nog eens iets te klussen in of aan huis heb dan weet ik jullie te vinden!
John van Groningen
Wat een ontzettend goed en fijn bedrijf om je aanbouw te realiseren. Direct vanaf het eerste contactmoment was de communicatie open en transparant. Via de site heb ik mijn vragen kunnen stellen en een eerste offerte aan kunnen vragen. Tijdens het eerste gesprek hebben we het ontwerp doorgenomen en gekeken wat er eventueel nog meer mogelijk was binnen het budget. Er werd goed meegedacht! Ook wanneer ik aanvullende vragen had kon ik snel schakelen. De aanbouw is helemaal geworden zoals ik dat voor ogen had. De mannen die de aanbouw hebben geplaatst waren stuk voor stuk vriendelijk en in voor een praatje een grap waar dat kon. Nogmaals bedankt voor de goede service! …
Salah Amin 

Projectinrichting van A tot Z

Bij DLM Bouw & Stukadoors B.V.  is het mogelijk om uw projectinrichting van A tot Z te laten regelen. Binnen dit pakket behoort dan ook de afbouw van het project. Het grote voordeel van dit pakket is dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor het gehele project. Wij zorgen voor alles contacten met de andere partijen die meewerken aan het project waardoor u veel minder tijd en geld kwijt bent.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw projectinrichting van A tot Z.

Voordelen projectinrichting van A tot Z

Om een project goed uit te kunnen voeren of om deze geheel gebruiksklaar te maken zijn er vele verschillende partijen nodig. Dat vraagt veel overleg, coördinatie en afstemming. DLM Bouw & Stukadoors B.V.  kan hiervoor zorgdragen waarbij wij de eindverantwoordelijke partij zijn. Wij zorgen dan ook voor de gehele opdracht en de afstemming hierbinnen.

Wanneer u kiest voor een projectinrichting van A tot Z zorgen wij voor de volgende zaken:

  • Ontwerp
  • Inhuren en aansturen aannemer voor bouwkundige en/of aanpassing constructie
  • Gereedmaken van plafonds en wanden
  • Gereedmaken van installaties zoals elektra, water en klimaatbeheersing
  • Interieurbouw voor bijvoorbeeld kantoren
  • Schilder- en stucwerk
  • Afwerking van vloeren, van PVC tot tapijt
  • Raambekleding zoals gordijnen, vitrages en lamellen
  • Verhuizen

Maak uw woning groter met een aanbouw

DLM Stukadoors en totaal onderhoud kijkt graag met u mee wat de mogelijkheden zijn tot het plaatsen van een prachtige aanbouw. Van ontwerp uit uitvoering en afwerking. Wij zorgen voor het totale pakket van A tot Z; geheel naar uw wensen. Reageer via ons contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Meer ruimte in de woning

Met het plaatsen van een aanbouw aan uw woning creëert u op een eenvoudige, maar prachtige manier meer leefruimte. Verleng door de aanbouw bijvoorbeeld uw woonkamer of maak er een prachtige serre van als verlengstuk naar uw tuin. Ook het plaatsen van een grotere keuken in de aanbouw behoort tot de vele mogelijkheden. DLM stukadoors en totaal onderhoud gaat graag met u in gesprek over alle mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de aanbouw naar uw wens wordt ontworpen en gerealiseerd. Daarbij zorgen we een strakke afwerking zodat de aanbouw direct gebruiksklaar is en u kunt gaan genieten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen, maar bellen mag natuurlijk ook!