Deel uw woning eens anders in

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  kijkt graag met u mee hoe uw woning op een goede en efficiënte manier ingedeeld kan worden. Door het plaatsen of wijzigen van de wanden kan er al heel veel gebeuren! Geheel naar uw wens zorgen wij voor een prachtige nieuwe indeling van uw woning. Reageer via ons contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Creëer nieuwe ruimtes in uw woning

Wanneer u een nieuwe woning aankoopt dan kan het nog wel eens zo zijn dat niet alle ruimtes geheel naar uw zin zijn. Dit is eenvoudig op te lossen door sommige wanden weg te halen of juist toe te voegen. Daarmee creëert u nieuwe, grotere, of misschien wel kleinere ruimtes. DLM Bouw & Stukadoors B.V.  kijkt en denkt graag samen met u mee over de mogelijkheden. Met de beste materialen voor het plaatsen van nieuwe wanden zorgen wij ervoor dat uw woning weer als nieuw is en u kunt geniet van u eigen gekozen ruimtes. Uiteraard zorgen wij, indien gewenst, ook voor een strakke afwerking van de nieuwe ruimtes door middel van strak stucwerk, mooi tegelwerk of een prachtige laag nieuw schilderwerk.

Example of Balloon testimonials

Via deze weg wil jullie een heel dik compliment geven voor al het werk dat jullie hebben geleverd om ons nieuwe huis een compleet andere identiteit te geven. Door goed mee te denken over de indeling van de benedenverdieping hebben we nu een zee aan ruimte en ook de kinderen hebben een eigen hoek waar ze zich elke dag vermaken. Topwerk, topmensen, top top top! Dank nogmaals

Singh Sari

Al enkele jaren waren we van plan om onze zolder bij de rest van de woning te betrekken, maar hoe we dit nu precies aan moesten pakken wisten we niet. Via kennissen zijn wij op DLM gewezen en daar hebben we dan ook nooit spijt van gehad. Er werd snel contact opgenomen met ons na het invullen van het contactformulier en we hebben gezamenlijk een mooi plan op kunnen stellen hoe de zolder eruit moest komen te zien en hoe we die het beste bij de rest van het huis konden betrekken. Al met al best een groot project, maar daar draaien deze mannen hun hand niet voor om! Het resultaat mag er wezen! Nogmaals dank jullie wel voor alles.

Marco Schonenberg
Na de aankoop van onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een bedrijf dat goed met ons mee kon denken hoe we de woning zo efficiënt mogelijk in konden richten zonder dat we heel veel moesten verbouwen. Jullie hebben daar fantastisch in meegedacht en duidelijke tekeningen laten zien wat de mogelijkheden waren. Zo konden we een gedegen keuze maken. Ook vonden we de prijzen reëel en de samenwerking voelde vertrouwd aan. De werkzaamheden duurde iets langer dan we hadden verwacht, maar daardoor is het resultaat wel echt helemaal top geworden. Altijd bereid om een extra stap te zetten en dat hoor je niet altijd! We zullen aan jullie denken mocht er weer iets verbouwd moeten worden!
Assim Alhakim

Professionele verlaagde plafonds en scheidingswanden

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  is het juiste adres om scheidingswanden te laten plaatsen en uw ruimtes te laten voorzien van een verlaagd plafond. Dat wordt gemaakt door middel van een metal stud constructie. Op deze pagina vind u hier meer informatie over. Wilt u een verder advies? Maak dan een afspraak via ons contactformulier of benader ons telefonisch.

Kies voor een metal stud constructie

Het aanbrengen van een verlaagd plafond en/of scheidingwanden is geen alledaagse klus. DLM Bouw & Stukadoors B.V.  is hier echter een specialist in en maakt dit graag voor u in orde. Dat wordt gemaakt met een zogenoemde metal stud constructie. Zonder heel erg technisch te worden houdt deze constructie in dat er door middel van verschillende profielen een raamwerk wordt gebouwd om ervoor te kunnen zorgen dat er een nieuw plafond kan ontstaan of dat er een prachtige scheidingswand wordt gebouwd. De constructie is zeer stevig en na de afbouw ziet u hier niets meer van. 

Voordelen van metal stud constructies

Er zijn vele voordelen te noemen wanneer u gebruik maakt van een metal stud constructie voor uw wanden of plafonds. Deze wanden hebben namelijk van nature een hoge geluidsisolatie en de wanden zijn brandveilig. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van zowel gips, als isolerend glas- en steenwol. Deze materialen zijn onbrandbaar. De constructies kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt en zijn stabiel en duurzaam. Daarnaast is het ook eenvoudig om leidingen te verwerken in deze constructies. Zo kan er ook direct elektra worden aangesloten voor bijvoorbeeld lichtpunten of stopcontacten. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u ons telefonisch benaderen of het contactformulier invullen.