Schilderwerk voor elk project

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  zorgt voor al uw schilderwerk in en om uw huis of bedrijf. Of het nu om schilderwerk voor binnen of buiten gaat. Wij zorgen voor een prachtig resultaat geheel naar uw wens. Reageer via ons contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Schilderwerk binnen

Voor al uw schilderwerk binnen in huis of op kantoor bent u bij DLMDLM Bouw & Stukadoors B.V.  aan het juiste adres. Of het nu gaat om de afwerking van de wanden of uw nieuwe kozijnen: het resultaat zal oogverblindend zijn! Als onderdeel van ons totale onderhoud concept kunnen wij ervoor zorgen dat het schilderwerk professioneel en strak wordt geregeld. Er wordt gezorgd voor een goede voorbereiding en wij gaan graag met u in gesprek over alle wensen. Van kleur tot soort verf: wij ontzorgen al uw schilderwerk voor binnen!

Wat andere klanten vinden...

Via deze weg wil ik de jongens van DLM complimenteren met het top schilderwerk dat ze hebben afgeleverd. Na een goed gesprek over onze wensen zijn ze snel begonnen met het schuren van alle kozijnen en deuren en na het schilderen ervan zag het er weer als nieuw uit. Naast de gebakjes die ik jullie al had aangeboden geef ik jullie graag ook via deze weg 5 dikke sterren als review!

Jenny van der Plas
Als er iets is waar ik een hekel aan heb is om de buitenboel de schilderen. Daarom heb ik contact gezocht met DLM omdat ik hier via een vriend goede verhalen over had gehoord en die bleken helemaal te kloppen. Zij hebben het werk dat ik zo vervelend vind voor hun rekening genomen en binnen enkele weken alle kozijnen en deuren weer strak in de lak gezet! Het huis kan er weer jaren tegenaan door het vakkundige schilderwerk. Heel erg bedankt!
IJsbrand Vooijs 
Graag bedank ik de mannen van DLM via deze weg voor het prachtige schilderwerk dat ze hebben verricht van onze slaapkamers. Deze waren al een tijdje toe aan een nieuwe kleur en jullie hebben eerst uitstekend geholpen met het vinden van deze nieuwe kleur. Toen we deze hadden gekozen hebben jullie de muren als echte vakmensen geschilderd. Ik kan niet anders zeggen dat we heel blij zijn met het eindresultaat. Veel succes in de toekomst met al jullie werkzaamheden!
Kees de Best

Schilderwerk buiten

Niet alleen voor uw schilderwerk binnen, maar ook voor uw schilderwerk buiten bent u bij DLM Bouw & Stukadoors B.V.  aan het juiste adres. Voor het buiten schilderen zijn er veel omstandigheden waar rekening mee moet worden gehouden om tot een mooi resultaat te kunnen komen. Denk aan verschillende weersomstandigheden en de keuze voor de juiste verf voor de verschillende ondergronden. Deze vakkennis hebben wij voor u in huis en in overleg met u zorgen we voor het beste resultaat van het schilderwerk buiten. Van een strakke afwerking van uw deuren of buitenmuren tot een frissen schilderbeurt van uw kozijnen. 

Schilderwerk voor bedrijven

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  is niet alleen in te schakelen voor particulieren, maar ook voor u als bedrijf. Als drukke ondernemer is het fijn als onderhoudsklussen zoals het schilderwerk uit handen kan worden gegeven aan een professionele organisatie. Wij zorgen ervoor dat doormiddel van de juiste kleurkeuze uw bedrijf een echt visitekaartje wordt waar u klanten en uw werknemers blij van zullen worden. Met een strakke afwerking ziet uw bedrijf er weer als nieuw uit! Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak of een offerte op maat.