Laadpalen

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  is er niet alleen voor uw afbouw van de woning, maar kan ook extra werkzaamheden verrichten om uw woning net die extra upgrade te geven. Een eigen laadvoorziening in de vorm van een laadpaal is daar een mooi voorbeeld van. Voor een vrijblijvende offerte of een advies op maat kunt u het contactformulier invullen of ons telefonisch benaderen. 

Voor iedereen een laadpaal!

Wanneer je jouw voertuig wilt opladen, heb je een aantal zaken nodig, waaronder een laadstation waarop je jouw voertuig kunt aansluiten. Je kunt hem kopen voor thuisgebruik, maar je  kunt ook namens je bedrijf een laadstation aanbieden aan  je medewerkers of klanten. Er zijn momenteel meerdere slimme oplossingen als het gaat om deze laadpalen. Je kunt kiezen voor een model dat aan de muur kan worden bevestigd, een vrijstaande paal of een inbouwmodel. DLM Bouw & Stukadoors B.V.  is een bedrijf dat je hierin is gespecialiseerd en die je van een professioneel advies kan voorzien. 

Example of Balloon testimonials

This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV

Extra Titel

Extra tekst laadpalen

Laadpaal installatie

Als je een keuze hebt gemaakt voor een laadpaal dan is het natuurlijk ook prettig als je een partner hebt die de installatie van je laadpaal in orde kunt maken. DLM Stukadoors en totaal onderhoud is zo’n partner die je kan voorzien van een gecertificeerde monteur om de laadpaal van je keuze op de juiste manier te installeren. Als je kiest voor deze service dan ben je direct verzekerd van een topmonteur. Wanneer je meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden dan kun je altijd terecht bij de deskundigen van DLM. Je krijgt hier een vrijblijvend en professioneel advies op maat. Zo kun je op korte termijn genieten van de vele voordelen die horen bij het snel opladen van je voertuig.