Isolatie, omlaag met je energieverbruik!

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  draagt graag een steentje bij aan het klimaat door ervoor te zorgen dat u een goed geïsoleerd heeft en dus minder energie hoeft te gebruiken om de woning op te warmen. Daar zijn vele manieren voor die wij u graag uitleggen en ook voor u kunnen realiseren. Reageer via ons contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave

Belangrijk om goed te isoleren

Voor iedere woning is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze goed is geïsoleerd. DLM Bouw & Stukadoors B.V.  heeft de specialisten in huis om u hierover goed te informeren en ervoor te zorgen dat het ook op een professionele manier wordt uitgevoerd. Ondanks dat een woning goed isoleren soms een behoorlijk prijskaartje heeft, betaald dit zich op termijn ook terug! U kunt kiezen voor verschillende soorten isolaties en isolatiematerialen. Door op locatie een inventarisatie te maken van de ruimtes die geïsoleerd moeten worden kunnen wij een advies op maat maken. Wij zorgen voor een totaalpakket van inventarisatie tot aan afwerking zodat u er weer lekker warm bijzit zonder een hoge energierekening!

Example of Balloon testimonials

This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV

Kies het juiste materiaal voor je isolatieklus!

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  adviseert u graag welke materialen er gebruikt dienen te worden voor het zo goed mogelijk isoleren van uw huis of bedrijf. Voor een advies op maat kunt u het contactformulier invullen of ons telefonisch benaderen.

Isoleren kun je leren!
Er zijn vele verschillende soorten isolatiematerialen. Hierbij valt te denken aan PIR-platen, Purschuim of glaswol. Voordat een ruimte wordt geïsoleerd is het belangrijk te bedenken wat je nu precies wil isoleren en waarom. Wil je bijvoorbeeld isoleren vanwege de temperatuur of juist tegen geluid? En waar is het dan handig om het isolatiemateriaal aan te brengen. Dat kan in het dak, in de vloer, in het plafond of in de spouwmuur zijn. 

Wanneer het duidelijk is waar de isolatie moet komen en wat het doel van de isolatie is moet het natuurlijk ook worden aangebracht. Dat kan via verschillende manier. Er kan gekozen worden voor isolatiedekens of – platen, gespoten isolatie en inblaasisolatie. De materialen die hiervoor worden gebruikt zijn bijvoorbeeld glaswol, rotswol, PIR-platen, purschuim of inblaas wol. 


Daken isoleren
Om daken en zolder te isoleren zijn er verschillende mogelijkheden. Belangrijk is om te bekijken met wat voor soort dak u te maken heeft. Er zijn namelijk nogal verschillen in het isoleren van een hellend of een plat dak. Ook het gebruik onder het dak is belangrijk. Gebruikt u deze ruimte enkel als zolder voor opslag of wellicht als extra kamer voor de kinderen of om te werken? Per ruimte en per dak zal er dan ook bekeken moeten worden wat de beste oplossing is. Het dak zelf isoleren is daarbij een veelgebruikte optie, maar ook enkel de vloer isoleren kan al genoeg zijn. Voor meer informatie en een advies op maat bent u bij DLM stukadoor en totaal onderhoud aan het juiste adres. 


Prijzen
Elke isolatieklus kent zijn eigen prijscategorieën en is afhankelijk van verschillende factoren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het totale oppervlak dat geïsoleerd dient te worden en op welke manier dat wordt gedaan. Het is echt wel zo dat hoe groter het oppervlakte is dat moeten worden geïsoleerd, des te lager de prijs per m2 zal liggen. Tegenwoordig zijn er ook vele subsidies beschikbaar voor het isoleren van je woning of bedrijf. DLM stukadoors en totaal onderhoud kijkt graag mee wat de mogelijkheden hiervoor zijn. 

Kortom: de keuze is reuze en het is belangrijk dat er vooraf goed gekeken wordt wat het uiteindelijke doel van de isolatie is en welke materialen hierbij horen. DLM stukadoors en totaal onderhoud is de specialist in het isoleren van alle soorten ruimtes en adviseert u daarin graag.

Waarom isoleren een topidee is!

Voordelen van isoleren
Voor iedere woning is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze goed is geïsoleerd. DLM Bouw & Stukadoors B.V.  heeft de specialisten in huis om u hierover goed te informeren en ervoor te zorgen dat het ook op een professionele manier wordt uitgevoerd. Ondanks dat een woning goed isoleren soms een behoorlijk prijskaartje heeft, betaald dit zich op termijn ook terug! Door goed te isoleren bespaart u namelijk op de stookkosten en verhoogt u de waarde van de woning. Daarnaast bent u ook nog eens milieubewust bezig en, niet geheel onbelangrijk, u zorgt voor een aangenaam wooncomfort in de woning. Door goed te isoleren vermindert u namelijk tocht en zal u minder geluidsoverlast ervaren van de buren.


Vooroordelen over isoleren
Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over het isoleren van uw woning. Er bestaan namelijk nogal wat vooroordelen over isoleren die helaas niet waar zijn. Graag informeren wij u hierover zodat u een juiste keuze kunt maken. Een veelgehoord vooroordeel is bijvoorbeeld dat isolatiemateriaal een bron is voor vochtproblemen in huis. Dat is absoluut niet het geval. Vochtproblemen ontstaan juist door slechte isolatie of als een woning niet goed wordt geventileerd. Het is daarom belangrijk om beide zaken goed voor elkaar te hebben. Zet regelmatig een raam open en zorg dat de woning goed geïsoleerd is.  Ook is een veelgehoord vooroordeel dat een woning te goed geïsoleerd kan zijn. Ook dat is niet waar. Let wel op dat hoe meer u investeert (en misschien wel teveel investeert) des te langer het duurt voordat u de investering terug heeft verdiend. 

Minder geluid en meer warmte

DLM Bouw & Stukadoors B.V.  is de vakspecialist in de totale afbouw van uw woning. Daarbij hoort ook een goede geluidsisolatie en het zorgdragen voor een warm huis. Voor een advies op maat kunt het contactformulier invullen of ons telefonisch benaderen.

Geluidsisolatie
Om ervoor te zorgen dat de ruimtes in uw woning goed geïsoleerd zijn tegen geluid is het belangrijk dat hiervoor de juiste oplossingen worden ingezet. Met lichtgewicht fermacell wand- en vloerbeplating maakt u de enige echte juiste keuze om ervoor te zorgen dat u een stuk minder geluid hoort in uw woning, maar ook van daarbuiten. Het is zelfs mogelijk om een dubbele beplating te gebruiken waarmee ervoor gezorgd kan worden dat de geluidsreductie nog hoger zal uitvallen. Deze platen zijn niet alleen geluidswerend, maar ook brandwerend en voldoen dus aan alles eisen die gesteld zijn voor de (af)bouw van uw woning.

Warmtebehoud
Om uw huis lekker warm te houden in de koudere dagen is het aanzetten van de verwarming natuurlijk een goed idee, maar hoe fijn zou het zijn als u daar wat minder afhankelijk van bent? Door uw woning op een juiste manier te isoleren kunt u steeds meer afblijven van de knoppen voor de verwarming, want het huis regelt eigenlijk zelf dat de warmte in huis blijft. Dit wordt bewerkstelligt door fermacell vloerelementen. Deze vloerelementen zijn uiterst betaalbaar en zorgen voor een prachtige afwerking van uw vloer. DLM Stukadoors en totaal onderhoud kan dit voor u realiseren.


Voor meer informatie kunt u daarom contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons telefonisch te benaderen.